109914
Book
In basket
Wersal, rok 1671. Carlo Demirco jest jedynym na świecie mistrzem biegłym w sztuce przygotowywania lodów. Jako nadworny cukiernik Ludwika XIV zdobywa sławę i pozycję, serwując najwymyślniejsze desery, których nie ma szansy posmakować nikt poza monarchą. [www.azymut.pl]
Availability:
Wypożyczalnia (ul. Siennieńska 54)
There are copies available to loan: sygn. M/82-3, W/82-3 (3 egz.)
Filia nr 1
All copies are currently unavailable
Filia nr 2
There are copies available to loan: sygn. 82-3 (1 egz.)
Filia nr 7
There are copies available to loan: sygn. M/82-3 Denkow (1 egz.)
Filia nr 11
All copies are currently unavailable
Notes:
General note
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again